Om Advokatbyrån Nick Bergqvist

Jag startade Advokatbyrån Nick Bergqvist i mars 2021 med visionen av en modern och personlig advokatbyrå där klienten hela tiden är i fokus och tillgängligheten värderas högt. Det ska vara lätt för klienten att få tag på mig och vi ska ha ett nära samarbete och en god kontakt genom hela ärendet.

Mina ledord är lojalitet, transparens och hårt arbete. Jag tror att en bra advokat är en lojal advokat som alltid finns vid klientens sida. En bra advokat måste också vara ärlig och transparent med klienten. Det gör jag genom att inte försköna sanningen eller ge klienten fel förväntningar. Jag är alltid tydlig med hur jag ser på ett ärende vad gäller chans till framgång, risk för förlust och fördelar och nackdelar med olika strategier. Det är viktigt att klienten får god rådgivning så att han eller hon kan fatta välavvägda beslut.

Slutligen ska inte vikten av förberedelser underskattas. Alla förhandlingar i domstol eller andra rättsliga sammanhang kräver noggranna förberedelser för att öka chansen till framgång. Oavsett hur skicklig du är som advokat kan du inte göra ett bra jobb om du inte lagt ned tiden på att förbereda dig. Jag anser varje klient och varje mål viktigt och gör alltid vad som krävs för att klienten ska få en rättvis rättegång.

Jag vill att du som klient på Advokatbyrån Nick Bergqvist ska kunna känna dig trygg i att du har en kompetent och skicklig advokat som inte är rädd för att kavla upp ärmarna, som kämpar för att din inställning ska komma fram under processen och som lägger ned sin själ i varje ärende.

Välkommen att kontakta mig!

Nick Bergqvist